Hegesztéstechnika, Hegesztőgépek

02 01 03 04

gazpalack-cseretelep

JASIC TIG AC/DC egyen- és váltóáramú hegesztőgépek

A JASIC TIG AC/DC egyen- és váltóáramú hegesztőgépek olyan berendezések, amelyek mind egyenáramú (DC), mind váltóáramú (AC) hegesztést lehetővé tesznek. Ezek a gépek különösen hasznosak, mert széles körű anyagokat képesek hegeszteni, beleértve az alumíniumot is, amelyhez AC hegesztés szükséges.

Főbb Jellemzők és Előnyök

AC/DC Képesség: Ezek a hegesztőgépek mind egyenáramú (DC), mind váltóáramú (AC) hegesztésre alkalmasak, ami lehetővé teszi különböző anyagok, például acél, rozsdamentes acél és alumínium hegesztését.

Inverteres Technológia: Az inverteres technológia könnyű és kompakt kialakítást tesz lehetővé, miközben stabil és hatékony működést biztosít.

TIG (Tungsten Inert Gas) Hegesztés: A TIG hegesztés kiváló minőségű hegesztési varratokat eredményez, különösen vékony anyagok és finom részletek esetében.

Pulzusfunkció: Sok modell rendelkezik pulzusfunkcióval, amely segíti a hőbevitel szabályozását és a hegesztési varrat minőségének javítását.

Felhasználóbarát Kezelőfelület: A JASIC hegesztőgépek egyszerű és intuitív vezérlőpanellel rendelkeznek, amely megkönnyíti a beállításokat és a gép működtetését.

Biztonsági Funkciók: Túláram- és túlmelegedés-védelem, valamint egyéb biztonsági funkciók biztosítják a gép hosszú élettartamát és biztonságos használatát.

Alkalmazási Területek

Autóipar: Karosszéria javítás és különféle fém alkatrészek hegesztése.

Építőipar: Acélszerkezetek és más építőipari elemek hegesztése.

Fémmegmunkálás: Különféle fémmegmunkálási feladatok, beleértve a vékony lemezek és vastag anyagok hegesztését is.

Karbantartás és Javítás: Széles körű javítási munkák, ahol különféle anyagokat kell hegeszteni.

A JASIC TIG AC/DC egyen- és váltóáramú hegesztőgépek tehát sokoldalúak és kiváló minőségűek, ideálisak a professzionális felhasználók számára, akik különféle anyagokkal és projekttípusokkal dolgoznak.

JASIC TIG AWI AC/DC egyen- és váltóáramú hegesztőgépek


Jasic TIG 200P (E101) AC/DC inverteres hegesztőgép

A Jasic TIG 200P (E101) AC/DC inverteres hegesztőgép 200A/230V MOSFET inverteres, AC/DC TIG hegesztőgép HF ívgyújtással és impulzus állítási lehetőséggel. A legfrissebb MOSFET technológia segítségével készült, professzionális és teljes körű vezérléssel, egyszerűen, lépésről-lépésre kínálja a funkciók és paraméterek beállítását. Wolframelektróda anyaghoz érintése nélkül, a HF ívgyújtás a munkakábel kapcsolójának lenyomásával gyors és azonnali ívgyújtást biztosít, így a wolframelektróda nem válik szennyezetté.

Az előre beállított gáz előfolyási idő, az induló áram, az áram lefutási idő, a végáram és a gáz utánfolyási idő kombinációja, a 2T vagy 4T funkcióval kombinálva a legmagasabb szakmai színvonalon teszi lehetővé a hegesztési folyamat indítását és befejezését. Az impulzusfrekvencia lehetővé teszi a csúcsáram, a bázisáram, az impulzusfrekvencia és az impulzus szélesség teljes paraméterezését, lehetővé téve a munka hőteljesítményének manipulálását, a beégés (hegesztés) mélységét és a torzítás minimalizálását.

A távvezérlő interfész opcionális áramerősség állítást biztosít a munkakábel vagy lábpedál vezérléséhez.

A DC MMA hegesztési funkciója sima és stabil ívet biztosít, lehetővé téve a könnyű hegesztést olyan elektródákkal, amelyek kiváló minőségű hegesztéseket eredményeznek.

Az Arc Ignition (ív gyújtás) és Arc Force (ív keménység) vezérlés lehetővé teszi az ideális ív állapot beállítását, függetlenül attól, hogy melyik elektródát választja.

Arc Force funkció- Ívkeménység szabályzása:

A szabályozható ívkeménység segítségével hegesztés közben megőrizhető, korrigálható az ív karakterisztikája. Az elektróda és a munkaanyag közötti távolság változására automatikusan reagál a gép, növelve, vagy csökkentve az áramerősséget.

Ezzel elkerülhető az elektróda túlzott megolvadása és letapadása.

HOT START – Ívgyújtás magasabb áramerősséggel:

A hegesztőív könnyebb meggyújtását segítő funkció. Az ívgyújtáskor magasabb az áramerősség, mint a beállított hegesztőáram.

Az egyedülálló légcsatorna-kialakítás növeli a hőelvezetését, minimalizálja a porelnyelést, ezáltal jelentősen javítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

A JASIC TIG 200P TIG AC/DC egy professzionális gép, amely ideális alumínium hegesztésre, rozsdamentes acélgyártásra, tej- és élelmiszeriparban használatos anyagok hegesztésére, helyszíni hegesztésre, javításra és karbantartásra.

JASIC TIG 200P AC DC egyen és váltóáramú Inverteres hegesztőgép


Jasic TIG 250P (E102) AC/DC inverteres hegesztőgép

A Jasic TIG 250P (E102) AC/DC inverteres hegesztőgép 250A/400V MOSFET inverteres, AC/DC TIG hegesztőgép HF ívgyújtással és impulzus állítási lehetőséggel. A legfrissebb MOSFET technológia segítségével készült, professzionális és teljes körű vezérléssel, egyszerűen, lépésről-lépésre kínálja a funkciók és paraméterek beállítását. Wolframelektróda anyaghoz érintése nélkül, a HF ívgyújtás a munkakábel kapcsolójának lenyomásával gyors és azonnali ívgyújtást biztosít, így a wolframelektróda nem válik szennyezetté.

JASIC TIG 250P AC DC (E102) egyen és váltóáramú Inverteres hegesztőgép


Jasic PROTIG 315P AC/DC (E202) inverteres hegesztőgép

JASIC PRO TIG 315 (E202) AC DC Egyen és váltóáramú Inverteres hegesztőgép


Hegesztéstechnika hegesztőgépek

Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button