Karosszérialakatos felszerelések szerszámok gépek

autó karosszéria indukciós hevítőszett Autó karosszéria javító felszerelés Autó horpadásjavító

Az autószerelők és lakatosok számára elengedhetetlenek a megfelelő karosszérialakatos felszerelések szerszámok gépek, hogy hatékonyan végezhessék munkájukat. Az egyik legfontosabb eszköz az akkumulátor töltő és indító, amely segít az autók akkumulátorainak feltöltésében és indításában, különösen fontos, ha a jármű akkumulátora lemerült.

A ponthegesztők és tartozékok szintén elengedhetetlenek a karosszéria javításában és hegesztésében. Ezek a berendezések lehetővé teszik a pontossági hegesztést, amelyre a karosszéria sérüléseinek javítása során szükség lehet.

A karosszéria javító eszközök, mint például a csúszókalapácsok, ütők és egyéb formázó eszközök, segítenek a sérült karosszériaelemek visszaformázásában és helyreállításában.

A műanyag tűzőgép és horpadáskihúzó készletek a műanyag elemek, például lökhárítók javítására szolgálnak, míg a horpadáskihúzók segítenek a karosszéria horpadásainak kijavításában és a felület visszaállításában.

Végül, a fényezőipari eszközök, mint például a festékszórók, maszkolószalagok és csiszolószerek, lehetővé teszik az autók külső felületének festését és felújítását, hogy visszaállítsák az eredeti megjelenést és védelmet nyújtsanak a külső elemekkel szemben. Ezek az eszközök kulcsfontosságúak a karosszéria lakatosok munkájában, hogy az autók újra tökéletes állapotba hozhatók legyenek.

 

Akkumulátor töltő és indító

Az ipari akkumulátortöltő indítók rendkívül hasznosak lehetnek olyan helyzetekben, amikor az ipari járműveknek gyorsan és hatékonyan kell indítaniuk, például hideg időjárás vagy üzemzavar esetén. Ezek az eszközök gyakran alkalmazhatók mentő- és vészhelyzeti helyzetekben, valamint a távoli vagy nehezen hozzáférhető területeken végzett munkák során.

Akkumulátor töltő ipari gyorsindító

 

Ponthegesztők és tartozékok

A ponthegesztő gépek két elektroda segítségével működnek, amelyek között rövid ideig nagy áramot alkalmaznak. Ez az áramforrás pillanatnyi hőt hoz létre a munkadarabokon, ami pontszerűen olvasztja az anyagot, és létrehozza a hegesztési varratot.

Ponthegesztő gép

 

Karosszéria javító eszközök

autó karosszéria indukciós hevítőszett Autó karosszéria javító felszerelés Autó horpadásjavító

 

Műanyag tűzőgép, horpadáskihúzó

A műanyagtűzőgép horpadáskihúzó olyan eszköz, amelyet az autó- és járműfelújító műhelyekben használnak, hogy javítsák a műanyag alkatrészekben keletkezett horpadásokat vagy dudorokat. Ezek az eszközök lehetővé teszik a horpadások kijavítását anélkül, hogy a műanyagot teljesen le kellene cserélni vagy újra kellene festeni az érintett területet.

A műanyagtűzőgép horpadáskihúzó két fő részből áll: a tűzőgépből és a húzókarból. A tűzőgép használatakor a horpadást vagy dudort a műanyag felületére helyezik, majd a tűzőgépet egy speciális ragasztóval vagy műanyag hegesztőanyaggal rögzítik. Ezután a húzókart használva finoman húzzák a horpadást, hogy visszaállítsák a műanyag eredeti formáját.

Ezek az eszközök általában könnyen kezelhetők és hordozhatók, és lehetővé teszik a gyors és hatékony horpadáskihúzást kisebb javítások esetén. Fontos azonban megfelelően használni őket, hogy ne okozzanak további károkat vagy sérüléseket a műanyag alkatrészekben.

Műanyagtűzőgép horpadáskihúzó

Fényezőipari eszközök

Autófényező két soros infravörös szárítólámpa

Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

 

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button