Munkavédelem

PUMA munkavédelmi védőbakancs Munkaruha olcsó prémium Fejvédő sisak hűtős

A munkavédelmi eszközök és ruházatok fontos szerepet játszanak a munkahelyi biztonság és egészség megőrzésében. Ezek a termékek különböző veszélyek ellen nyújtanak védelmet, és segítenek csökkenteni a munkavégzés során bekövetkező balesetek kockázatát. Ez a munkavédelem mint gyűjtő kifejezés feladata, és fontossága. Munkavédelmi felszereléseket forgalmazunk, forduljon hozzánk bizalommal!

Az alapvető munkavédelmi ruházatok közé tartoznak a védősisakok, szemüvegek és füldugók, amelyek védelmet nyújtanak a fej, szem és hallás károsodása ellen. A védőkesztyűk és munkavédelmi cipők pedig megóvják a kéz és láb sérüléseit a különböző munkafolyamatok során.

Egyes munkahelyeken specifikus munkavédelmi ruházatot igényelhetnek, például tűzálló overallt vagy vegyszerálló ruházatot. Ezek a ruházatok szabályozzák a test hőmérsékletét és védelmet nyújtanak a különböző vegyszerek, lángok vagy más veszélyes anyagok ellen.

Fontos megérteni és betartani a munkavédelmi előírásokat, valamint megfelelően kiválasztani és használni a megfelelő munkavédelmi eszközöket és ruházatokat minden munkafolyamat során. Ezáltal lehetőség nyílik a munkavégzés biztonságának és hatékonyságának növelésére, és csökkenthetők a munkahelyi sérülések és balesetek kockázatai.

 

Egészségügyi lábbelik

Az egészségügyi lábbelik olyan speciálisan tervezett cipők, amelyeket az egészségügyi és orvosi szakemberek viselnek munkavégzés közben. Ezek a lábbelik kényelmesek, strapabíróak és megfelelő támogatást nyújtanak a hosszú munkaidő alatt, miközben segítenek megelőzni a láb- és lábfejproblémákat.

Az egészségügyi lábbeliknek számos jellemzője van, amelyek fontosak az egészségügyi környezetben dolgozók számára:

 1. Kényelem és párnázottság: Ezek a lábbelik általában kényelmes talpbetétekkel, párnázott sarokrésszel és megfelelő támasztással rendelkeznek, hogy csökkentsék a láb- és lábfejfájdalmat, valamint az állóképesség és kényelem javítása érdekében.
 2. Antibakteriális és könnyen tisztítható anyagok: Az egészségügyi lábbelik gyakran antibakteriális anyagokból készülnek, hogy megelőzzék a baktériumok és más kórokozók terjedését a kórházi környezetben. Emellett a könnyen tisztítható anyagok segítenek a fertőtlenítésben és a higiénia fenntartásában.
 3. Csúszásmentes talp: Fontos, hogy az egészségügyi lábbelik rendelkezzenek csúszásmentes talppal, hogy a munkavállalók biztonságosan mozoghassanak a nedves vagy csúszós felületeken, például kórházi folyosókon vagy műtőkben.
 4. Vízállóság és védelem: Bizonyos egészségügyi lábbelik vízálló felsőrészt kínálnak, hogy megvédjék a lábakat a folyadékoktól és egyéb szennyeződésektől, amelyek gyakran jelen vannak az egészségügyi környezetben.

Egészségügyi lábbelik

 

Maszkok, szűrők

A maszkok szűrői olyan fontos részei a maszkoknak, amelyek segítenek megszűrni a levegőben lévő részecskéket és szennyeződéseket, hogy a viselőjük levegője tisztább legyen és védve legyen a káros anyagoktól. Ezek a szűrők eltávolítják a port, a polleneket, a szennyezőanyagokat, a baktériumokat és a vírusokat, valamint más levegőben lévő részecskéket.

A maszkok szűrői különböző típusúak lehetnek attól függően, hogy milyen szennyeződéseket szeretnének kiszűrni. Néhány példa:

 1. Pormaszkok szűrői: Ezek a szűrők olyan részecskéket szűrnek ki, mint a por, a pollenek, a szőrszálak és más levegőben lévő szilárd anyagok.
 2. Szén-szűrők: Ezek a szűrők szénszemcséket tartalmaznak, amelyek hatékonyan eltávolítják a szagokat és a gázokat a levegőből, így frissítve és tisztítva a belélegzett levegőt.
 3. HEPA-szűrők: Magas hatékonyságú részecskeszűrők, amelyek hatékonyan szűrik ki a kisebb részecskéket, például a baktériumokat, a vírusokat és a káros szennyezőanyagokat.
 4. Szűrők kémiai anyagokhoz: Ezek a szűrők olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, amelyek hatékonyan eltávolítják a toxikus vegyületeket és gázokat a levegőből.

Az egyes maszkok különböző kombinációban tartalmazhatnak különböző típusú szűrőket, attól függően, hogy milyen környezetben és milyen típusú szennyeződésekkel kell szembenézniük. Fontos, hogy a megfelelő típusú és minőségű szűrőt válasszuk ki a konkrét körülményekhez és igényekhez.

Maszkok szűrők

 

Higiéniai termékek

Munkavédelem, higiénia és elsősegély az emberek egészségének és biztonságának védelmét szolgáló intézkedéseket foglalja magában a munkahelyen. Ezek a tevékenységek magukban foglalják a megfelelő védőfelszerelés viselését, a munkahelyi higiéniát, a sérülések és betegségek megelőzését, valamint az elsősegélynyújtásra való felkészültséget és reagálást. Cégünk ehhez minden felszerelést forgalmaz, és munkavédelmi partnere által szaktanácsadást, s így komplett szolgáltatást nyújt.

Higiénia elsősegély

 

Munkaruházat

A munkavállalók biztonságát és kényelmét szolgáló ruházat, amely megfelelő védelmet nyújt a munkavégzés során. Minden szakmában dolgozó munkavállaló részére megtalálható kínálatunkban a szükséges munkaruházat. Forduljon hozzánk ezügyben is bizalommal!

Munkaruha munkaruházat

 

Védőbakancs, védőcipő

Az acélbetétes védőbakancs vagy védőcipő olyan lábbeli, amelynek talpában elhelyezett acélbetét extra védelmet nyújt a lábnak a sérülések ellen. Az acélbetét általában az ujjaknál és a talpnál található, és képes ellenállni a nyomásnak, a behatásnak és a súrlódásnak, így megvédi a lábat az esetleges sérülésektől, például leeső tárgyak, nehéz terhek vagy éles tárgyak okozta sérülésektől.

Ezeket a lábbeliket gyakran ipari vagy építőipari környezetekben használják, ahol a láb sérülési kockázata magasabb, például az esetleges zuhanó tárgyak, nehéz terhek vagy éles tárgyak miatt. Az acélbetétes védőcipők tartósak és strapabíróak, és kényelmes viseletet biztosítanak a munkavégzés során, miközben megfelelnek az ipari biztonsági előírásoknak és előírásoknak. Fontos, hogy megfelelő méretű és fazonú védőbakancsot vagy védőcipőt válasszunk, hogy a láb megfelelően támogatva legyen és védve legyen a munkavégzés során.

Védőbakancs védőcipő acélbetétes bakancs cipő antisztatikus csúszásgátlós talp

 

Védőkesztyűk

A munkáskesztyű vagy védőkesztyű olyan kiegészítő, amelyet munkavégzés közben viselnek a kéz és az ujjak védelmére. Ezek a kesztyűk különféle anyagokból készülhetnek, például bőrből, neoprénből, nylonból vagy speciális védőanyagokból, attól függően, hogy milyen típusú munkát végeznek.

Ezek a kesztyűk számos funkciót látnak el:

 1. Védés: A munkáskesztyűk védelmet nyújtanak a kéz és az ujjak sérüléseivel szemben, például vágások, horzsolások vagy égési sérülések ellen. Ezek a kesztyűk megakadályozzák az anyagok, vegyszerek vagy éles tárgyak okozta sérüléseket.
 2. Kényelem: A megfelelően illeszkedő és párnázott munkáskesztyűk kényelmet és támogatást biztosítanak a kéznek és az ujjaknak a hosszabb munkaidő alatt. Ez segíthet csökkenteni a fáradtságot és a túlzott terhelést.
 3. Tapadás: Bizonyos munka környezetekben fontos lehet a megfelelő tapadás biztosítása. Néhány munkáskesztyű különleges textúrával rendelkezik a jobb fogás és tapadás érdekében, például nedves vagy csúszós környezetben.
 4. Hővédelem: Bizonyos típusú munkákhoz hőálló vagy hőszigetelő munkáskesztyűkre lehet szükség a kéz és az ujjak védelmére a magas hőmérsékletű vagy forró felületekkel szemben.
 5. Vegyszerek elleni védelem: A vegyi anyagokkal dolgozók számára fontos lehet a vegyszerekkel szembeni védelem. Néhány védőkesztyű speciális anyagokból készül, amelyek ellenállnak a vegyszereknek és a kémiai anyagoknak.

A megfelelő munkáskesztyű kiválasztása az adott munkakörnyezet és tevékenység típusa szerint történik, figyelembe véve a kockázati tényezőket és az elvárt funkciókat. Fontos, hogy a kesztyűk megfeleljenek az ipari biztonsági előírásoknak és előírásoknak, és megfelelően illeszkedjenek a kézhez a megfelelő védelem és kényelem érdekében.

Munkáskesztyű védőkesztyű

Védőszemüvegek

Védőszemüvegek

Megkülönböztető ruházat

Megkülönböztető ruházat láthatósági ruha

Kiegészítő termékek

Munkavédelmi kiegészítő felszerelések

Fejfedők, munkavédelmi sisakok

Munkavédelmi sisak

Puma termékek

PUMA ruházat cipők polok kardigánok hátizsákok zoknik sapkák baseball teljes szortiment

Hőálló ruházat

Hőálló ruházat

Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

 

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button