JASIC MMA Inverteres hegesztőgép

A Jasic MMA inverteres hegesztőgépek kiváló minőségű, megbízható eszközök, melyeket gyakran használnak hegesztési munkákhoz. Ezek a gépek könnyen hordozhatók és rendkívül hatékonyak, ami ideálissá teszi őket a különböző helyszíneken végzett munkákhoz. Az MMA (Manual Metal Arc) technológián alapuló inverteres kialakítás lehetővé teszi a pontosabb és stabilabb hegesztést, miközben minimalizálja az energiafelhasználást és csökkenti a hőkibocsátást. A Jasic hegesztőgépek széles körű alkalmazást kínálnak, legyen szó otthoni, ipari vagy építőipari feladatokról. Ezen felül, a cég által kínált termékek gyakran kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, így népszerű választások a hegesztési szakemberek és hobbihegesztők körében egyaránt.

JASIC MMA inverteres hegesztőgépek akció


Jasic ARC-160 (Z238) inverteres hegesztőgép

A Jasic ARC-160 (Z238) inveretres hegesztőgép 160A/230V egy új generációs IGBT inverteres hegesztőgép. Az egyedülálló elektronikus tervezési struktúra és a légcsatorna kialakítása ebben a gépben felgyorsítja a hőcsillapítást, javítva a gép működési ciklusát. A légcsatorna-kialakítás hatékonyan csökkenti a porfelhordást a ventilátoron keresztül, valamint az áramellátás minimalizálása, ezáltal javítva a gép megbízhatóságát. A beépített „HOT START”, „Anti-stick” és „ARC FORCE” funkció DC MMA hegesztési üzemmódban sima és stabil ívet biztosít, lehetővé téve a könnyű hegesztést olyan elektródákkal, amelyek kiváló minőségű hegesztéseket eredményeznek.

JASIC ARC 160 Inverteres hegesztőgép


Jasic ARC 200 (Z244) inverteres hegesztőgép

A Jasic ARC 200 (Z244) inverteres hegesztőgép 200A/230V egy új generációs IGBT inverteres hegesztőgép. Az egyedülálló elektronikus tervezési struktúra és a légcsatorna kialakítása ebben a gépben felgyorsítja a hőcsillapítást, javítva a gép működési ciklusát. A légcsatorna-kialakítás hatékonyan csökkenti a porfelhordást a ventilátoron keresztül, valamint az áramellátás minimalizálása, ezáltal javítva a gép megbízhatóságát. A beépített „HOT START”, „Anti-stick” és „ARC FORCE” funkció DC MMA hegesztési üzemmódban sima és stabil ívet biztosít, lehetővé téve a könnyű hegesztést olyan elektródákkal, amelyek kiváló minőségű hegesztéseket eredményeznek.

JASIC ARC 200 Inverteres hegesztőgép


Jasic ARC 200 SYN LED (Z28903) inverteres hegesztőgép

A JASIC ARC 200 SYN (Z28903) LED 200A/230V szinergikus inverteres hegesztőgép egy új generációs szinergikus, digitális kijelzővel ellátott, MMA és DC Lift TIG üzemmódban működő IGBT inverteres hegesztőgép.

A JASIC ARC 200 SYN LED egyik legkedvezőbb tulajdonsága a 150 – 280V közötti működési képesség. Ezért generátorról és hosszabbítóról is használható, valamint a munka– és testkábel akár 100m hosszúságúra is meghosszabbítható (kábel minimum Æ 25mm2 tiszta réz).

Az egyedülálló elektronikus tervezési struktúra és a légcsatorna kialakítása ebben a gépben felgyorsítja a hűtést, javítva a gép működési ciklusát. A légcsatorna-kialakítás hatékonyan csökkenti a porfelhordást a ventilátoron keresztül, valamint az IGBT / FRD beforrasztott lábai és a ragasztott alkatrészek por- és nedvességállóak, ezáltal javítva a gép megbízhatóságát.

A gép magas – 81V – üresjárati feszültségének köszönhetően kiválóan alkalmas cellulóz és bázikus elektróda hegesztésére is.

A „SYN” üzemmód és az elektróda átmérőjének kiválasztása után, a hegesztőgép a megfelelő hegesztőáramot, az ARC FORCE-t és a HOT START-ot automatikusan beállítja, a gépbe beprogramozott szakértői adatbázis szerint.

A „HOT START”, „ANTI-STICK” és „ARC FORCE” funkció DC MMA hegesztési üzemmódban sima és stabil ívet biztosít, lehetővé téve a könnyű hegesztést.

ARC FORCE funkció – Ívkeménység szabályzása:

A szabályozható ívkeménység segítségével hegesztés közben megőrizhető, korrigálható az ív karakterisztikája. Az elektróda és a munkaanyag közötti távolság változására automatikusan reagál a gép, növelve, vagy csökkentve az áramerősséget.

Ezzel elkerülhető az elektróda túlzott megolvadása és letapadása.

HOT START – Ívgyújtás magasabb áramerősséggel:

A hegesztőív könnyebb meggyújtását segítő funkció. Az ívgyújtáskor magasabb az áramerősség, mint a beállított hegesztőáram.

Az IGBT teljesítmény moduloknak köszönhetően csökken a készülék mérete és súlya, hordozhatóvá téve a hegesztőgépet.

A 3 másodpercig megnyomható kombinációs gomb be- és kikapcsolhatja a VRD / ANTI-STICK funkciókat.

Jasic ARC 200 SYN (Z28903) inverteres hegesztőgép üzemmódok

MMA SYN – Bevonatos elektróda hegesztése szinergikus üzemmódban

MMA – Bevonatos elektróda hegesztése kézi beállítású üzemmódban

TIG DC – AWI egyenáramú hegesztés Lift Arc ívgyújtással

Jasic ARC 200 SYN (Z28903) inverteres hegesztőgép jellemzők

MMA szinergikus és MMA kézi beállítású üzemmód.

Digitális kijelző gazdagítja a vizuális hatást és a működési élményt.

150 – 280V közötti működési tulajdonság – generátorbarát, – munka és testkábel akár 100m hosszúságúra is meghosszabbítható.

A gép magas – 81V – üresjárati feszültségének köszönhetően kiválóan alkalmas cellulóz és bázikus elektróda hegesztésére is.

Az IGBT tápegységek növelik a megbízhatóságot és az ívstabilitást.

Kompakt méretű, könnyű és modern formatervezés.

A HOT START (meleg indítás) megkönnyíti az ívgyújtást, kevesebb fröcskölés.

Az ANTI-STICKING (letapadásgátlás) és ARC FORCE (ívkeménység) kiváló élményt nyújt a hegesztés során.

VRD.

JASIC ARC 200 SYN LED Inverteres hegesztőgép


Jasic PROARC 200 PFC (Z229) inverteres hegesztőgép

A Jasic PROARC 200 PFC (Z229) inverteres hegesztőgép 200A/230V, MMA és DC Lift TIG üzemmódban működő IGBT inverteres hegesztőgép. A PFC technológiának köszönhetően a JASIC PROARC 200 egyik legkedvezőbb tulajdonsága a AC96V / 280V-os kétfeszültségű képesség, amely lehetővé teszi a készüléknek, hogy gyakorlatilag bárhonnan hegeszthető legyen, ahol tiszta áramforrás áll rendelkezésre. Ezért generátorról is használható.

JASIC PROARC 200 PFC Inverteres hegesztőgép


Jasic ARC 250 (Z230) inverteres hegesztőgép

A Jasic Arc 250 (Z230) inverteres hegesztőgép egy új generációs IGBT inverteres hegesztőgép. Az egyedülálló elektronikus tervezési struktúra és a légcsatorna kialakítása ebben a gépben felgyorsítja a hőcsillapítást, javítva a gép működési ciklusát. A légcsatorna-kialakítás hatékonyan csökkenti a porfelhordást a ventilátoron keresztül, valamint az áramellátás minimalizálása, ezáltal javítva a gép megbízhatóságát. A beépített „HOT START”, „Anti-stick” és „ARC FORCE” funkció DC MMA hegesztési üzemmódban sima és stabil ívet biztosít, lehetővé téve a könnyű hegesztést olyan elektródákkal, amelyek kiváló minőségű hegesztéseket eredményeznek.

JASIC ARC 250 Inverteres hegesztőgép


Jasic ARC 380 (Z298) Generátorbarát inverteres hegesztőgép

A Jasic Arc 380 (Z298) inverteres hegesztőgép 380A/400V egy új generációs IGBT inverteres hegesztőgép. Az egyedülálló elektronikus tervezési struktúra és a légcsatorna kialakítása ebben a gépben felgyorsítja a hőcsillapítást, javítva a gép működési ciklusát. A légcsatorna-kialakítás hatékonyan csökkenti a porfelhordást a ventilátoron keresztül, valamint az áramellátás minimalizálása, ezáltal javítva a gép megbízhatóságát. A beépített „HOT START”, „Anti-stick” és „ARC FORCE” funkció DC MMA hegesztési üzemmódban sima és stabil ívet biztosít, lehetővé téve a könnyű hegesztést olyan elektródákkal, amelyek kiváló minőségű hegesztéseket eredményeznek.

Arc Force funkció- Ívkeménység szabályzása:

A szabályozható ívkeménység segítségével hegesztés közben megőrizhető, korrigálható az ív karakterisztikája. Az elektróda és a munkaanyag közötti távolság változására automatikusan reagál a gép, növelve, vagy csökkentve az áramerősséget.

Ezzel elkerülhető az elektróda túlzott megolvadása és letapadása.

HOT START – Ívgyújtás magasabb áramerősséggel:

A hegesztőív könnyebb meggyújtását segítő funkció. Az ívgyújtáskor magasabb az áramerősség, mint a beállított hegesztőáram.

Az IGBT teljesítmény modulok csökkentik a készülék méretét és súlyát, hordozhatóvá téve a hegesztőgépet.

Üzemmódok a Jasic Arc 380 (Z298) inverteres hegesztőgép

MMA – Bevonatos elektróda hegesztése
TIG DC – AWI egyenáramú hegesztés Lift Arc ívgyújtással

Jellemzők a Jasic Arc 380 (Z298) inverteres hegesztőgépre

Hosszú hosszabbítóról is használható

Az IGBT tápegységek növelik a megbízhatóságot és az ívstabilitást.

Kiváló celluloz teljesítmény

Egyedülálló PCB konstrukció.

Kompakt méretű, könnyű és modern formatervezés.

A változó tápegységekkel szemben toleráns

Hot start (meleg indítás) megkönnyíti az ívgyújtást, kevesebb fröcskölés.

Az Anti-sticking (letapadásgátlás) és ARC FORCE (ívkeménység) kiváló élményt nyújt a hegesztés során.

Javasolt területek a Jasic Arc 380 (Z298) inverteres hegesztőgépre
Háztáji javítások,
Gyártás, termelés,
Prototípus gyártás,
Helyszíni munkák, építkezések,
Ipari karbantartás,
Szerkezeti lakatos munkák,
Ajánlott fémek a Jasic Arc 380 (Z298) inverteres hegesztőgéphezacél,
acélötvözetek,
rozsdamentes acél,
Hegeszthető elektródák típusa a Jasic Arc 380 (Z298) inverteres hegesztőgéppel
 rutilos,
bázikus,
inox,
cellulóz,
öntvény.

JASIC ARC 380 Generátorbarát Inverteres hegesztőgép


Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button