Hegesztéstechnika, Hegesztőgépek

02 01 03 04

gazpalack-cseretelep

JASIC plazmavágó gépek

A JASIC plazmavágó gépek kiváló minőségű berendezések, amelyek a precíz és hatékony fémvágást szolgálják. Ezek a gépek inverteres technológiával működnek, ami stabil és gazdaságos működést biztosít. A JASIC plazmavágók széles körben alkalmazhatók különféle fémmegmunkálási feladatokhoz.

Mi is az a plazma?

A plazma a negyedik halmazállapot a szilárd, a folyékony és a légnemű mellett. A plazma ionizált gáz. Az anyagot alkotó atomokról egy vagy több elektron leszakad, és az így keletkező anyag lesz a plazma: ionok és szabad elektronok keveréke.
Mivel az elektronok már nem lesznek az atomokhoz kötve, hanem szabadon mozoghatnak a plazmában, a plazma elektromosan vezetővé válik és az elektromágneses mezőkkel kölcsönhatásba lép.
A plazma minden esetben jóval forróbb a szilárd anyagok által kezelhető kb. 3.000 °C foknál. A plazmaállapot csak igen magas hőmérsékleten, 10.000 °C körül kezd kialakulni.

Plazmavágás

Az ionizáció a pisztoly-elektróda magas feszültségének köszönhetően jön létre. Az áramot a pisztoly és a munkaanyag között a pisztolyból kiáramló ionizált gáz, azaz a plazmaív vezeti. A plazmavágó pisztoly elektródája a negatív, a munkaanyag a pozitív pólus.
A rendkívül magas hőmérsékletű plazmaív olvasztja meg a munkaanyagot. A fémet olyan magas hőmérséklettel olvasztja meg, hogy az olvadt fémnek egy része elgőzölög. A keletkező fémgőz miatt fontos a védőmaszk viselete és a jól szellőző helyiség (elszívó!) biztosítása.

Főbb Jellemzők és Előnyök

Inverteres Technológia: Az inverteres technológia könnyű és kompakt kialakítást tesz lehetővé, miközben magas hatékonyságot és stabil működést biztosít.

Magas Vágási Sebesség: A plazmavágók gyors és pontos vágást tesznek lehetővé, ami növeli a munka hatékonyságát és csökkenti a munkaidőt.

Könnyű Kezelhetőség: A JASIC plazmavágók egyszerű és intuitív kezelőpanellel rendelkeznek, amely megkönnyíti a beállításokat és a gép működtetését.

Széleskörű Alkalmazhatóság: Ezek a gépek számos fém típus vágására alkalmasak, beleértve az acélt, rozsdamentes acélt, alumíniumot és egyéb ötvözeteket.

Biztonsági Funkciók: A túláram- és túlmelegedés-védelem, valamint egyéb biztonsági funkciók biztosítják a gép hosszú élettartamát és biztonságos használatát.

JASIC plazmavágó gépek alkalmazási Területei

Autóipar: Karosszéria javítás, autóalkatrészek gyártása és javítása.

Építőipar: Acélszerkezetek és egyéb építőipari elemek vágása.

Fémmegmunkálás: Különféle fémmegmunkálási feladatok, beleértve a precíz és gyors vágást.

Karbantartás és Javítás: Széles körű javítási munkák, ahol különféle anyagokat kell vágni.

A JASIC plazmavágó gépek sokoldalúak és megbízhatóak, ideálisak mind a hobbi, mind a professzionális felhasználók számára, akik magas minőséget és hatékonyságot keresnek.

JASIC Plazmavágó gépek


 

JASIC Plazmavágó Gépek tipusai

JASIC CUT 40

Vágási Kapacitás: 10 mm-ig

Bemeneti Feszültség: 230V

Kimeneti Áramerősség: 20-40A

Jasic CUT40 (L207) inverteres plazmavágó

Jasic CUT40 (L207) inverteres plazmavágó gép 40A/230V  sűrített levegős, inverteres plazmavágó gép. Az acélok, réz, alumínium, öntöttvas és egyéb szerkezeti anyagok kézi egyenes és alakos vágásához használják. A készülék kialakításának alapja – IGBT tranzisztor, amelynek használata kompakt és megbízható működést tesz lehetővé. A készülék szilárd fém tokba van szerelve. Plazmaképző gázként a Jasic CUT40 (L207) inverteres plazmavágó gép sűrített levegőt használ.

A plazmavágó vezérlőpanele egyszerű és könnyen kezelhető. Valójában a kezelőpanelnek csak egy gombja van, amely szabályozza a vágási áramot, valamint a bekapcsolási és túlmelegedési jelzéseket. A működési áram nagysága az anyag vastagságától és a kívánt vágási sebességtől függ.

Jasic CUT40 (L207) inverteres plazmavágó


Jasic CUT40 (L202) plazmavágó gép +P80 munkakábel centrál csatlakozóval

Jasic CUT 40 (L202) plazmavágó gép euró csatlakozóval 40A/230V, pilot ívgyújtású, sűrített levegős, inverteres plazmavágó gép. Az acélok, réz, alumínium, öntöttvas és egyéb szerkezeti anyagok kézi egyenes és alakos vágásához használják. A készülék kialakításának alapja – IGBT tranzisztor, amelynek használata kompakt és megbízható működést tesz lehetővé. A készülék szilárd fém tokba van szerelve. Plazmaképző gázként a Jasic CUT40 (L202) inverteres plazmavágó gép sűrített levegőt használ.

Jasic CUT40 (L202) plazmavágó gép +P80 munkakábel centrál csatlakozóval

Jellemzők: Hordozható, könnyű és felhasználóbarát gép, amely kiváló választás kisebb műhelyi munkákhoz és helyszíni munkákhoz.


JASIC CUT 60

Vágási Kapacitás: 15 mm-ig

Bemeneti Feszültség: 400V

Kimeneti Áramerősség: 20-60A

A Jasic CUT-60 inverteres plazmavágó gép IGBT , amelyet a legkülönbözőbb szakembereknek terveztek, miközben a kevésbé tapasztalt üzemeltető számára is rendkívül egyszerűen használható, így használatával mindig tökéletes eredmény érhető el. A nagy sikerű Jasic CUT-60 inverteres plazmavágó gép (L204) is hordozható, erőteljes, pilot ívgyújtású, akár 15mm anyagok vágására is alkalmas.

JASIC CUT-60 (L204) Inverteres plazmavágó gép P80 munkakábellel

Jellemzők: Nagyobb teljesítményű gép, amely ipari alkalmazásokhoz is megfelelő, kiváló minőségű vágást biztosít különféle fémeknél.


CUT-80 (L205) Inverteres plazmavágó gép P80 munkakábellel

Vágási Kapacitás: 15 – 20 mm-ig

Bemeneti Feszültség: 400V

Kimeneti Áramerősség: 20-80A

JASIC CUT-80 (L205) Inverteres plazmavágó gép P80 munkakábellel

Jellemzők: Ipari felhasználásra tervezett gép, amely nagy teljesítményt és precíz vágást biztosít vastagabb anyagoknál is.


JASIC CUT 100

Vágási Kapacitás: 25 mm-ig

Bemeneti Feszültség: 400V

Kimeneti Áramerősség: 20-100A

A Jasic CUT-100 inverteres plazmavágó gép IGBT , amelyet a legkülönbözőbb szakembereknek terveztek, miközben a kevésbé tapasztalt üzemeltető számára is rendkívül egyszerűen használható, így használatával mindig tökéletes eredmény érhető el. A nagy sikerű Jasic CUT-100 inverteres plazmavágó gép (L201) is hordozható, erőteljes, pilot ívgyújtású, akár 25mm anyagok vágására is alkalmas.

Jasic CUT100 (L201) inverteres plazmavágó

Jellemzők: Nagy teljesítményű ipari plazmavágó gép, amely kiválóan alkalmas nagyobb vastagságú anyagok vágására.

 


Jasic CUT160 (L307) plazmavágó

A Jasic CUT160 (L307) plazmavágó gép IGBT , amelyet a legkülönbözőbb szakembereknek terveztek, miközben a kevésbé tapasztalt üzemeltető számára is rendkívül egyszerűen használható, így használatával mindig tökéletes eredmény érhető el. A nagy sikerű Jasic CUT160 (L307) plazmavágó is hordozható, erőteljes, pilot ívgyújtású, akár 30mm anyagok vágására is alkalmas.

Jasic CUT160 (L307) plazmavágó


Hegesztéstechnika hegesztőgépek

Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button