Munka- és testkábelek

Munkakábelek

A hegesztési munkakábelek és testkábelek kulcsfontosságú szerepet játszanak a hegesztési folyamatok során, mivel ezek az eszközök biztosítják az áramátvitelt a hegesztőpisztoly és a hegesztőgép között. A munkakábelek az elektroda vagy huzalelektróda által létrehozott ív elektromos áramát továbbítják a munkadarabhoz, míg a testkábel a munkadarab és a hegesztőgép közötti elektromos kapcsolatot biztosítja.

A hegesztési munkakábelek és testkábeleknek meg kell felelniük a hegesztési feladatokhoz szükséges áramerősségnek és feszültségnek, valamint ellenállónak kell lenniük a hővel és a mechanikai igénybevételekkel szemben. Ezeknek az eszközöknek a minősége és állapota jelentősen befolyásolhatja a hegesztési folyamat hatékonyságát és biztonságosságát.

Fontos, hogy a hegesztési munkakábelek és testkábelek megfelelően csatlakozzanak a hegesztőpisztolyhoz és a hegesztőgéphez, és hogy rendszeresen ellenőrizzék őket, hogy meggyőződjenek arról, hogy nincsenek-e sérülések vagy kopás jelei. A megfelelően karbantartott és működőképes munka- és testkábelek hozzájárulnak a megbízható és hatékony hegesztési eredmények eléréséhez.

 

MMA munkakábelek

Az MMA hegesztéstechnikai munkakábeleknek rendkívül fontos a megbízhatóság és a tartósság, mivel a hegesztési folyamat során nagy hőmérséklettel és intenzív elektromos árammal vannak kitéve. Emellett rendszerint védőburkolattal vannak ellátva az extra védelem és a kopás ellen.

MMA Munkakábelek

 

AWI TIG munkakábelek

Az AWI TIG munkakábeleknek számos előnye van, amelyek hozzájárulnak a hatékony és precíz hegesztési folyamathoz. Ezek a kábelek általában kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a hőnek és a kopásnak. Emellett könnyűek és rugalmasak, ami lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a mozgékonyságot a hegesztés során.

TIG AWI Munkakábelek

 

MIG (CO2) munkakábelek

A MIG CO2 munkakábelek fontos részei a MIG hegesztőberendezésnek, amelyek a huzal táplálásáért és az ív fenntartásáért felelősek. Ezek a kábelek általában két fő részből állnak: az elektromos kábelből és a gázkábellel kombinált tömlőből. Az elektromos kábel hordozza az elektromos áramot a hegesztőpisztolyhoz, míg a gázkábel a védőgázt (CO2) szállítja, amely részt vesz az ív fenntartásában és a hegesztendő felület védelmében.

MIG CO2 munkakábelek

 

Plazmavágó munkakábelek

Az optimális plazmavágó munkakábel kiválasztása és karbantartása elengedhetetlen a sikeres vágási munkafolyamatokhoz. Fontos, hogy a kábelek megfelelően legyenek csatlakoztatva és karbantartva, hogy biztosítsák az optimális áramellátást és gázáramlást a vágási folyamat során.

Plazmavágó munkakábelek

 

Testkábelek

Testkábelek

Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

 

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button