TIG AWI Hegesztőgépek

TIG AWI hegesztőgépek

A TIG (Tungsten Inert Gas) hegesztés egy speciális ívhegesztési módszer, amelyet gyakran AWI (Alkalmas Wolfram Inertgáz) hegesztésnek is neveznek. Erre a folyamatra alkalmas TIG AWI hegesztőgépek a leginkább precíz és tiszta hegesztési módszerek közé tartoznak, amelyet gyakran összetett munkadarabok, vékonyabb anyagok vagy speciális alkalmazások esetén alkalmaznak.

A TIG hegesztés során egy nem olvadó wolframelektróda segítségével ívet égetnek ki a hegesztendő anyag és az elektroda között, miközben egy inaktív védőgázt, általában argont, használnak az oxigén kiszorítására. Ez a folyamat kiváló ívképződést és precíz kontrollt tesz lehetővé az ív felett, így lehetővé téve a tiszta és pontos hegesztési kötéseket.

A TIG (AWI) hegesztőgépek rendkívül sokoldalúak és alkalmazkodóképesek, mivel számosféle anyagot lehet velük hegeszteni, beleértve az acélt, rozsdamentes acélt, alumíniumot, rézt és még sok más anyagot. Emellett ezek a gépek lehetővé teszik a szabályozható hegesztési paraméterek finomhangolását, mint például az íváram, az előtoló sebesség és a védőgáz áramlása.

A TIG (AWI) hegesztés a magas minőségű és esztétikailag vonzó hegesztési kötések létrehozására szolgál, és számos iparágban, beleértve az autóipart, a repülési ipart, az elektronikát és az élelmiszeripart is, széles körben alkalmazzák. Ezek a gépek kiválóak a finom munkákhoz és a magas minőségű hegesztési munkákhoz, és hozzájárulnak a gyártás és a javítási munkák hatékonyságához és minőségéhez.

 

TIG AWI egyenáramú inverteres hegesztőgépek

A TIG AWI egyenáramú inverteres hegesztőgépek kiváló minőségű és precíz hegesztési eredményeket nyújtanak a legkülönfélébb anyagok esetén. Ezek az eszközök különösen alkalmasak vékonyabb anyagok, például rozsdamentes acél, alumínium és réz hegesztésére.

Az AWI (Alternating Current Tungsten Inert Gas) vagyis váltakozó áramú volfrám inerciás gázhégesztő egy speciális típusa a TIG hegesztésnek, amely lehetővé teszi a jobb ellenőrzést a hőmérséklet és a hegesztési zóna felett.

Néhány fő jellemzője a TIG AWI egyenáramú inverteres hegesztőgépeknek:

  1. Precíz vezérlés: Az inverteres technológia lehetővé teszi a hegesztési folyamatok pontos vezérlését, ami kiváló minőségű hegesztési varratokat eredményez.
  2. Sokoldalúság: Ezek a gépek széles körű alkalmazást kínálnak különböző anyagok és vastagságok hegesztésére, beleértve a vékonyabb és érzékenyebb anyagokat is.
  3. Magas hatékonyság: Az inverteres technológia magasabb hatékonyságot és energiafelhasználást tesz lehetővé, ami csökkentheti a költségeket és környezetbarátabb működést eredményezhet.
  4. Könnyű kezelhetőség és karbantarthatóság: Az egyszerű kialakítás és az intuitív vezérlőpanel lehetővé teszi a könnyű kezelést, míg az inverteres technológia csökkentheti a karbantartási igényt és növelheti a gépek élettartamát.

Az AWI egyenáramú inverteres hegesztőgépek általában használatosak ipari környezetben, például gyártásban, javításban és karbantartásban. Ezek a gépek hatékonyak, sokoldalúak és kiváló minőségű hegesztési eredményeket kínálnak.

TIG AWI DC egyenáramú inverteres hegesztőgépek

 

TIG AWI ac/dc egyen és váltóáramú inverteres hegesztőgépek

A TIG AWI AC/DC egyen- és váltóáramú inverteres hegesztőgépek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a hegesztés során, különösen, ha változatos anyagok hegesztésére van szükség. Ezek az eszközök két fő típusú árammal dolgoznak: egyenárammal (DC) és váltóárammal (AC), amelyek különböző alkalmazási területeket és előnyöket kínálnak.

A TIG (Tungsten Inert Gas) hegesztés egy precíz és széles körben alkalmazott hegesztési eljárás, amely lehetővé teszi a magas minőségű hegesztési varratok készítését különböző anyagokon, mint például acél, rozsdamentes acél, alumínium és réz. Az AWI (Alternating Current Tungsten Inert Gas) vagyis váltakozó áramú TIG hegesztés különösen alkalmas alumínium és alumíniumötvözetek hegesztésére.

Néhány fő jellemzője a TIG AWI AC/DC egyen- és váltóáramú inverteres hegesztőgépeknek:

  1. Kétáramú működés: Ezek a gépek lehetővé teszik az egyen- és váltóáramú hegesztési eljárásokat, amelyek széles körű alkalmazást kínálnak különböző anyagokhoz és hegesztési feladatokhoz.
  2. Precíz vezérlés: Az inverteres technológia pontos vezérlést és finomhangolást tesz lehetővé a hegesztési folyamatok során, ami kiváló minőségű és szép hegesztési varratokat eredményez.
  3. Sokoldalúság: Ezek a gépek sokféle anyag hegesztésére alkalmasak, beleértve az acélt, rozsdamentes acélt, alumíniumot és más fémeket is.
  4. Könnyű kezelhetőség: Az intuitív vezérlőpanel és az egyszerű kialakítás lehetővé teszi a könnyű kezelést, még összetettebb hegesztési feladatok esetén is.
  5. Magas hatékonyság: Az inverteres technológia magas hatékonyságot és energiafelhasználást biztosít, ami csökkentheti a költségeket és környezetbarátabb működést eredményezhet.

Az AWI AC/DC egyen- és váltóáramú inverteres hegesztőgépek ideális választást jelentenek mind ipari, mind otthoni környezetben végzett hegesztési feladatokhoz. Ezek a gépek hatékonyak, sokoldalúak és kiváló minőségű hegesztési eredményeket kínálnak a felhasználók számára.

TIG AWI AC DC egyenáramú és váltóáramú inverteres hegesztőgépek

 

TIG AWI munkakábelek és pisztolyalkatrészek

A TIG AWI munkakábelek és pisztolyalkatrészek kulcsfontosságú részei a TIG AWI hegesztőrendszereknek. Ezek az alkatrészek lehetővé teszik a hegesztőpisztoly csatlakoztatását a hegesztőgéphez, valamint az elektromos áram és a védőgáz továbbítását a hegesztési zónába. A munkakábelek és pisztolyalkatrészek minősége és megfelelő működése alapvető fontosságú a hatékony és megbízható hegesztési eredmények eléréséhez.

A munkakábelek általában tartalmazzák a hosszú és rugalmas vezetéket, amely az elektromos áramot és a védőgázt szállítja a hegesztőpisztolyba. Ezek a vezetékek lehetnek különböző hosszúságúak és vastagságúak, hogy alkalmazkodjanak az adott hegesztési feladathoz és munkakörnyezethez.

A pisztolyalkatrészek magukban foglalják a hegesztőpisztolyt és annak kiegészítő részeit, például a kioldó gombot, a csatlakozókat és a tömlőket. Ezek az alkatrészek kritikusak a hegesztőpisztoly megfelelő működéséhez és kezelhetőségéhez.

Ha TIG AWI munkakábeleket és pisztolyalkatrészeket keresel, fontos választani olyan minőségi és kompatibilis alkatrészeket, amelyek megfelelnek a hegesztési igényeidnek és a használt hegesztőgép típusának. Érdemes lehet olyan márkákat és beszállítókat választani, amelyek megbízhatóak és szakmailag elismertek a hegesztési iparban.

TIG AWI Munkakábelek Pisztoly alkatrészek

Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

 

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button