Hegesztőcsomagok komplett szettek hegesztőfelszerelések

hegesztőcsomagok szettek komplett felszerelések

A komplett hegesztőberendezések csomagban történő kínálata kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akiknek szükségük van minden olyan eszközre és felszerelésre, amelyekre sikeres hegesztési munkák elvégzéséhez szükségük lehet. Ezek a hegesztőcsomagok komplett szettek hegesztőfelszerelések általában tartalmazzák a hegesztőgépet, a szükséges tartozékokat, valamint bizonyos esetekben védőfelszereléseket és egyéb kiegészítőket is.

A komplett hegesztőberendezés csomagok különböző típusú hegesztési eljárásokhoz és alkalmazásokhoz igazíthatók, beleértve az MMA (elektroda), MIG/MAG, TIG (AWI), vagy akár plazmavágó rendszereket is. Ezek a csomagok lehetnek otthoni vagy ipari felhasználásra tervezettek, és általában különböző teljesítményű és funkciójú hegesztőgépeket kínálnak az ügyfeleknek.

A komplett csomagok előnye, hogy egyszerűbbé teszik a vásárlást, mivel minden szükséges eszközt és felszerelést egyetlen csomagban kapnak meg. Ez különösen hasznos lehet azoknak, akik kezdőként vagy hobbi hegesztőként szeretnék elkezdeni a hegesztést, mivel biztosítja, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen a kezdetektől fogva.

Emellett a komplett hegesztőberendezés csomagok általában kedvezőbb áron kaphatók, mint ha az egyes elemeket külön-külön vásárolnánk meg. Ezért lehet vonzó választás azok számára is, akik gazdaságos megoldást keresnek a hegesztőberendezések beszerzésére.

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda


Alfaweld TIG-160PT inverteres hegesztőgép pajzzsal

A modern inverteres technológia és IGBT-k felhasználásával készült berendezés az Alfaweld TIG-160PT inverteres hegesztőgép pajzzsal csomagban is kapható.
Egyszerű kezelhetősége miatt kezdő hegesztőknek is ajánlott!
Az áramerősség pontos értéke digitális kijelzőn jól látható.

ALFAWELD TIG 160PT Inverteres hegesztőgép pajzzsal


Handy MIG 215A/230V Sinergic inverteres hegesztőgép 10Kg CO2 palackkal

 • Handy MIG 215A/230V Synergic inverteres hegesztőgép
 • CO2 munkakábel (3 m), Elektródafogós munkakábel (3 m), Testkábel (2,5 m)
 • MC-100 hegesztőkocsi (360 x 640 x 680 mm)
 • 10 Kg CO2 töltött palack
 • CO2 – Argon reduktor
 • Huzalelektróda (SG2 0.8mm / 15kg)

HANDY MIG 215A 230V SINERGIC Inverteres hegesztőgép 10 kg CO2 palackkal


Kisipari inverteres hegesztő

A kisipari inverteres hegesztők kiváló választásnak bizonyulnak olyan kisebb műhelyek, és ipari környezetek számára, ahol megbízható és hatékony hegesztési megoldásra van szükség. Ezek a hegesztőgépek az inverter technológiát alkalmazzák, amely lehetővé teszi a nagyobb energiahatékonyságot, könnyebb hordozhatóságot és magasabb teljesítményt az összehasonlítható hagyományos hegesztőgépekhez képest.

Néhány jellemzője a kisipari inverteres hegesztőgépeknek:

 1. Könnyű és hordozható: Az inverter technológia lehetővé teszi a kisipari hegesztőgépek kisebb és könnyebb kivitelezését, ami nagyobb hordozhatóságot és mobilitást eredményez. Ezáltal könnyen szállíthatók és mozgathatók azokban a munkakörnyezetekben, ahol a helyszíni hegesztés gyakori.
 2. Energiahatékony: Az inverter technológia segítségével a kisipari hegesztőgépek hatékonyabban használják fel az energiát, ami kevesebb energiaveszteséget jelent és csökkenti a működési költségeket.
 3. Magas teljesítmény: Bár kis méretűek és könnyűek, a kisipari inverteres hegesztőgépek magas teljesítményt kínálnak. Nagyobb áramerősségekkel és fokozott hegesztési stabilitással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a különféle anyagok hatékony és megbízható hegesztését.
 4. Széles alkalmazási terület: Ezek a hegesztőgépek széles körű alkalmazási területtel rendelkeznek, és alkalmasak különböző anyagok, például acél, rozsdamentes acél, alumínium és ötvözetek hegesztésére. Emellett képesek különböző hegesztési módszerekhez alkalmazkodni, mint például a védőgázos MIG/MAG vagy TIG hegesztés, valamint az MMA hegesztés.
 5. Felhasználóbarát kezelőfelület: A modern kisipari inverteres hegesztőgépek általában felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkeznek, amely egyszerű beállításokat és intuitív vezérlést kínál a felhasználók számára.

Ezek a tulajdonságok teszik a kisipari inverteres hegesztőgépeket ideális választássá a kisebb gyártók, műhelyek és ipari egységek számára, akik megbízható és hatékony hegesztési megoldásokat keresnek a mindennapi munkájukhoz.


Co hegesztőgép csomag

A “CO hegesztőgép csomag” kifejezés alatt általában a védőgázas hegesztés (GMAW), más néven CO hegesztés, felszerelésének egy adott összeállítását értik. A védőgázas hegesztés egy olyan eljárás, amely során az elektródából származó ív kialakulásakor védőgáz áramlik a hegesztési zónába, megvédve azt a környezeti levegőben található szennyeződésektől és oxigéntől.

A CO hegesztőgép csomag általában tartalmazza a következő elemeket:

 1. Hegesztőgép: Ez a fő eszköz, amely létrehozza az ívet és vezérli a hegesztési folyamatot. A CO hegesztőgépek általában inverter technológiát alkalmaznak, ami könnyű és hatékony működést tesz lehetővé.
 2. Védőgáz palack: A védőgáz elengedhetetlen az ív alatt létrejövő hegesztési zóna védelméhez. A CO hegesztés során általában széndioxid (CO) vagy CO keverékeket használnak védőgázként.
 3. Védőgáz-vezeték rendszer: Ez a rendszer szállítja a védőgázt a palackból a hegesztőpisztolyig. Tartalmazza a gázvezetékeket, nyomáscsökkentő szelepet és egyéb szükséges alkatrészeket.
 4. Hegesztőpisztoly: Ez az eszköz tartalmazza az elektródát és a védőgáz kifúvóját. A hegesztőpisztoly vezeti az elektródát a hegesztendő munkadarabhoz, és biztosítja az ív kialakulását.
 5. Műhelyfelszerelés és tartozékok: Ide tartoznak például a hegesztővédő kesztyűk, védőszemüvegek, hegesztőapronok, valamint a hegesztőégető tisztító felszerelései és egyéb tartozékok.

A CO hegesztőgép csomagokat általában különböző teljesítményű és méretű hegesztőgépekkel és kiegészítőkkel lehet megvásárolni, attól függően, hogy milyen típusú munkához és anyagokhoz lesz szükség a hegesztés során. Fontos megjegyezni, hogy a CO hegesztőgép csomagok különböző gyártóktól és szállítóktól is kaphatók lehetnek, és a csomagok tartalma változhat a gyártótól és a kínált konfigurációtól függően.


Awi hegesztőgép csomag

Az “AWI hegesztőgép csomag” kifejezés általában az AWI vagy AWI (Automatic Welding Interface) hegesztőgéphez tartozó felszerelés és kiegészítők együttesét jelenti. Az AWI egy olyan technológia, amely automatizálja a hegesztési folyamatot, lehetővé téve a precíz és ismételhető varratok készítését különböző anyagokon.

Az AWI hegesztőgép csomag általában tartalmazza a következőket:

 1. AWI hegesztőgép: Ez a fő eszköz az AWI hegesztés során. Az AWI hegesztőgépek általában magas technológiai szinttel rendelkeznek, és számos előre beállított programot és beállítási lehetőséget kínálnak a különböző hegesztési feladatokhoz.
 2. Védőeszközök és biztonsági berendezések: Ahhoz, hogy a hegesztés biztonságos legyen, az AWI hegesztőgép csomag általában tartalmaz védőeszközöket és biztonsági berendezéseket, például hegesztőpajzsot, reduktort nyomáscsökkentőt, védőszemüveget, hegesztővédő kesztyűt és védősapkát.
 3. Karbantartási és tisztítási eszközök: Az AWI hegesztőgép csomag általában tartalmazza a szükséges karbantartási és tisztítási eszközöket is, hogy biztosítsa a hegesztőgép és a hegesztési folyamat hosszú távú hatékonyságát és megbízhatóságát.
 4. Argon, C18 CORGON, vagy CO2 gáz palackban, elektródát, pálcát

Az AWI hegesztőgép csomagok általában átfogó megoldást nyújtanak az automatizált hegesztéshez, és kiválóak lehetnek a nagy mennyiségű és/vagy pontos varratok elkészítéséhez különféle ipari és gyártási környezetekben.


Co2 hegesztőgép

A CO2 hegesztőgép egy olyan eszköz, amelyet a védőgázas hegesztéshez (GMAW) használnak, amelyet néha CO2 hegesztésnek is neveznek. Ez az eljárás során a hegesztéshez szükséges ívet a hegesztendő munkadarab és egy fogyóanyagként használt fémhuzal között hozzák létre, miközben védőgázt fújnak a hegesztési zónára a környezeti szennyeződések és az oxigén elkerülése érdekében.

A CO2 hegesztőgépek általában az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

 1. CO2 gázforrás: Ezek a hegesztőgépek tartalmaznak egy CO2 gáztartályt vagy egy CO2 palackot, amelyből a védőgáz áramlik a hegesztési folyamat során. A CO2 gáz általában szén-dioxidból áll, és lehetővé teszi a hegesztési zóna tisztaságát és védelmét.
 2. Hegesztőpisztoly: A CO2 hegesztőgépekhez tartozik egy hegesztőpisztoly, amely a fémhuzalt és a védőgázt vezeti a hegesztési zónába. A hegesztőpisztoly lehetővé teszi az elektródából származó ív létrehozását és a hegesztési varrat kialakítását.
 3. Hegesztőáram beállítás: A CO2 hegesztőgépek általában lehetővé teszik az áramerősség és az ív karakterisztika beállítását a különböző hegesztési feladatokhoz és anyagokhoz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a hegesztési paramétereket a legjobb eredmények eléréséhez.
 4. Műhelyfelszerelés és tartozékok: A CO2 hegesztőgépekhez gyakran tartoznak különféle műhelyfelszerelések és tartozékok, mint például védőeszközök (pl. védőszemüveg, védőkesztyű), hegesztőasztal, hegesztővédőfüggöny stb.

A CO2 hegesztőgépek nagyon sokoldalúak és széles körben használhatók különböző anyagok, mint például acél, rozsdamentes acél és alumínium hegesztésére. Ezeket gyakran alkalmazzák az ipari és gépjárműgyártásban, a fémiparban, a gyártósorokon és egyéb ipari környezetekben, ahol hatékony és megbízható hegesztési megoldásra van szükség.


Akciós hegesztőgép
Mig hegesztőgép

Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

 

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button